ДОМА ЗА НАС ПРОИЗВОДИ СЛИКИ КУПУВАЊЕ СИМНУВАЊЕ КОНТАКТ  

 

 

 

 

 
  Колку треба да се плати за софтверот за Рецепција?      
  1. Во полето ИЗНОС на налогот прикажан е износот што треба да се плати. Во износот е вклучен и ДДВ од 5%.
  2. Пополнете налог како на сликата подолу и уплатете ја потребната сума во банка или пошта.
  3. Вашата копија од налогот пратете ни ја на факс и ние по пошта веднаш ќе Ви испратиме пакет со купените производи. (Уплатата ќе ја добиеме на банкарски извод, но за да не се губи време направете го и овој чекор)
oX Recepcija - програм за работа на рецепција
=0000000
 
       
 

 

http://www.objectx.com.mk | Никшиќка 16,7500 Прилеп, Македонија | office@objectx.com.mk | [Тел./Факс:] + 389 (0)48/403-503 | [Мобилен] + 389 (0)75/444-010